SUDBINA

SUDBINA TUMAČENJE I ZNAČENJE
Što bi trebali znati o sudbini

sudbina iz tarot karata

Sudbina? Ne miješajte slučajnost sa sudbinom. To je jedna od osnovnih pouka vezanih za sudbinu. Neki susreti, neka poznanstva, pa čak i neke ljubavi dogode se sasvim slučajno, nisu sudbinske prirode kako to volimo zamišljati: da nam je neka viša sila smjestila tu i tu sudbinu.

Opet suprotno tome, događaju se sudbinke veze, ljubavi ili mržnje, sastanci ili rastanci, sreća ili patnja.

U srcu bi svaka osoba trebala moći osjetiti da li joj se događa sudbinska ljubav ili…nesudbinska. Onaj osjećaj koji

nas vodi nekome, od kojeg ne možemo pobjeći, koji nas drži kao lancima vezanim uz nekoga…Da li je to sudbina? Baš i ne mora biti. Po jačini naših emocija ne prosuđje se da li nam se događa sudbinska ljubav.Ljubavni tarot je precizan u tumačenju kada se radi o tome.

Znate li da li proživljavate sudbinsku ljubav? Da li vam je sudbina nekoga dovela u život ili nekoga udaljila od vas? Da li je sudbina da vam se netko vrati u život? Koliko vi, svjesno ili nesvjesno imate učešća u “sudbini?”

Tarot karte prodiru u dublje sfere našeg bića te nam daju jasne odgovore na ova pitanja.

Energija kojom zračite dok izgovarate pitanje, ono što nosite u sebi u tim trenucima, ono što svakako želite i nikako ne želite, pokazat će jedna po jedna karta u povezanosti s drugom. I zato ne miješajte slučajnost sa sudbinom.

I obrnuto. I ono što se mora povezati jeste, da što god smatrali svojom sudbinom jeste vezano za vas i vaše djelovanje, jer vi upravljate sudbinom ma kako se “slučajno” neke stvari događale u vašem životu, gospodar vaše sudbine ste ipak vi sami.