Besplatne tarot smjernice

Prošlost je nezadovoljavajuća?
Prošlost ne postoji. Postoji samo sjećanje na nju. Okrenite se od prošlosti, ne može vam donijeti nikakva dobra! Fokusirajte se na sadašnjost! Ne nasjedajte na priče kako zbog prošlosti jeste ovo ili ono…To je linija manjeg otpora! Prošlost se uvijek treba gledati kao nešto što više nema veze s vašom sašnjošću, čak kad su prošla iskustva posve dobra. Besplatni savjeti tarot majstora neće vas navesti na krivi put. Zato, osluhnite ih! Biba tarot majstor daje vrlo jasne i konkretne savjete o tarotu.

Sadašnjost je loša?
Što poduzimate da je promijenite? Mislite li da su vam svi putovi zatvoreni? Prestanite reflektirati misli i emocije o nemogućem! Poduzmite korake da pronađete put do onoga do koga i čega želite. Vaš anđeo čuvar brine za vas. Da li ste uopće ikada pomislili da imate neku nevidljivu silu uz sebe koja pazi na vas? Da li ga prepoznajete ili ste postali gluhi i slijepi i nepomični u svom samosažaljenju? Sadašnjost je najvažniji dio vašeg bivanja. Sadašnjost je uzrok budućnosti, dakle, budućnost je njezina posljedica.
Krenite naprijed! Ako ne znate kako, pitajte.

Budućnost je neizvjesna?
Budućnost je samo sa sudbinske strane neizvjesna, kada ne možete znati što vas čeka. Zato je tu tarot! Tarot otvaranje na budućnost pokazat će vam da li vas očekuje nešto sa subinske ili karmičke strane. Upalit će lampicu u vašoj glavi da na nogama dočekate ono nepoznato što vam dolazi sutra.

Gledate li na život očima da je nešto nezadovoljavajuće, loše i neizvjesno, a pri tome ne poduzimate ništa, nećete daleko stići. Sudbina će vam izići u susret ako je očekujete s ljubavlju, a ne sa strepnjom. S druge strane, sudbina vam neće biti naklonjena ako na nju gledate kao na nešto što vas ultimativno može usrećiti ili unesrećiti. Tarot karte same po sebi, sa svojim simboličnim slikama te brojevima doista vam otvaraju nevidljive kutove u koje nikad niste ni pomislili zaviriti. Moćne kao divinacijsko sredstvo, prvenstveno služe za proricanje, a potom i savjetovanje, jer jedno bez drugog nikako ne ide. U nekom periodu, u nekoj životnoj situaciji u kojoj ne znate što i kako dalje tarot proricanje bit će vam od neizmjerne pomoći, pa čak i onda ako odgovori koje dobijete od tarot majstora nisu zadovoljavajući, navest će vas na drugačiji način razmišljanja, drugačije da se postavite-suprotno od onoga na što ste naviknuli.