BESPLATNO GLEDANJE KROZ TAROT KARTE ZA LJUBAV

Besplatno gledanje kroz tarot karte za ljubav

Pitanje: Da li ću ući u ljubavnu vezu sa određenom osobom. Osjećam da simpatija postoji, da i on ima neke osjećaje, ali nisam sigurna, jer konkretno ne pokazuje baš nešto. Imam loša iskustva iz prošlosti, pa sam sumnjičava i nekako se već sve razvuklo, tako da ne znam da li će tu biti išta s njegove strane.

Kraljica mačeva

tarot karte otvaranje
Prošlost
Situacije i događanja u prošlosti koji utječu na ljubavnu sadašnjost i odnose općenito.

Znakovi: Djevica i Vaga

Ključna tumačenja:
Intuitivna, senzibilna osoba
Neovisnost
Mogući gubitak

Kraljica mačeva predstavlja intuitivnost, oštroumnost i mudro distanciranje kada je to potrebno. Ona je tu kao savjetnica, usmjerivačica. Moćni saveznik koji vas upućuje na pravi put i zapravo govori da smanjite doživljaj o romantičnoj ljubavi i više se koncentrirate na realnu, jer bi moglo doći do neželjenog ishoda ako okrenete leđa njezinim savjetima. Izgleda da niste mnogo naučili iz prošlosti, te da ponavljate stare greške, a savjet je da da se priberete i promijenite način postupanja prema osobi do koje vam je stalo.

Vitez mačeva

tarot karte vitez mačeva
Sadašnjost
Vaša sadašnja ljubavna i općenito životna situacija naspram vašeg pitanja.
Ključna tumačenja:

Agresivnost
Izazovi
Promjene

Ukazuje na neke karakterne crte koje vam mogu donijeti uspjeh,a jedna od njih je prvenstveno upornost i tvrdoglavost a samim time i strpljivost. Ako se tarot karta vitez mačeva direktno odnosi na situaciju za koju pitate, pripremite se za brzo donošenje mnogih važnih odluka. Vjerujte u svoju procjenu situacije i pobjeda ce biti u vašim rukama, ljubavna pobjeda. Pratite svoju strast, prestanite sa sumnjama i krećite se prema željenom cilju bez straha.

Devetka novčića

ljubavne tarot karte
Budućnost
Razotkrivanje onoga što vam donosi budućnost u pogledu ljubavi
Ključna tumačenja:
Ljubavna dobit
Financijska sigurnost
Bogatstvo

Tarot karta devetka novčića ili diskova predstavlja značajnu financijsku nagradu, ljubavnu dobit i blagostanje u svakom smislu, ljubavnom, financijskom, prijateljskom, itd. Pokazuje i otkriva na to da vrijeme teškog stanja završava i da je vrijeme ispunjenja želja i vrijeme sreće pred vama.
Budućnost vašeg ljubavnog života otkriva se kao mnogo bolja, s više potencijala ako prestanete okretati glavu i gledati na prošlost.

Obratite se našim tarot majstorima za ljubavno tumačenje i odgovore na vaša pitanja.