LJUBAVNI TAROT

LJUBAVNI TAROT BESPLATNI

tarot ljubavni

Ljubavni Tarot vam može otkriti da li je osoba u koju vjerujete ili, možda, sumnjate s nekim drugim u intimnoj poveznici. Ljubavna prevara pogađa svakoga na isti način.Neke osobe spremne su nastaviti život s onim tko im je zabio nož u leđa itekako svjesne da nekako sve ide na to da će se to ponoviti. Ali žive s tim. Ogorčene, nesretne, lakše im je živjeti u dobro poznatoj patnji nego izaći u nepoznato-tamo gdje bi patnja prestala, gdje je nema. Jer nepoznato je nepoznato, nepoznato je novo i nesigurno. Osoba koja je svjesno ili nesvjesno prihvatila nesreću, zarobljena je u njoj a da to često zaboravlja.

Zasipa nas mnoštvo mailova prevarenih muškaraca i žena, u braku, vezi, svejedno. Pitanje je uvijek isto: što im je činiti, što preporučuje tarot tumačenje na ljubav.

A odgovor znamo: te osobe većinom neće učiniti ama baš ništa da se izvuku iz takve situacije, inače, ne bi ni došlo do pisanja maila “što činiti” već do konkretnog poduzimanja akcije koja ima dva lica. Jedno je oprostiti, ali doista oprostiti što znači bez gorčine nadalje i bez meditacije o ljubavnoj prevari.

Drugo je napustiti teren prvom prilikom ako se to ne može baš odmah zbog razno raznih okolnosti. Treće ne postoji. Onaj tko je učinio preljub nije osoba koja vas voli, a još manje poštuje. Prestanite se lagati. Istina uvijek zvuči kao da je izrečena olako, istina većinom djeluje grubo. Zar ne? Istina je uvijek crna ili bijela, uzalud je farbate i prefarbavate. Tarot gatanje naših vrhunskih tarot majstora otkrit će vam da li živite u laži.