Skidanje uroka ili crne magije

Urok ili crna magija

Skidanje uroka može uraditi vidovnjak ili osoba koja je duboko upućena u magiju i crnu i bijelu. Ono što je najvažnije jeste provjera da li imate urok, da li su vaše sumnje opravdane, jer se često dogodi zbog nepovoljnih životnih okolnosti da osoba pogrešno zaključi da je pod urokom. Najčešće netko baca urok na ljubavne parove u cilju da ih rastavi u svoju korist. Mnogi ne vjeruju u postojanje crne magije uopće čak i kad osjete da im se događa nešto što nema nikakvo logično objašnjenje. Kako god, od drevnih vremena, pa do danas, postoje ljudi koji se bave crnom magijom kao i oni koji prakticiraju bijelu magiju. Poznato je da postoje osobe s urokljivim očima, te da tako urok može biti bačen i nenamjerno, samo pogledom.

Što je urok ili crna magija?
Urok je proces koji izvodi druga osoba putem osobne loše energije ili podmetanjem stvari koje su prethodno namijenjene da nanesu zlo, znači stvari s demonskim djelovanjem.

crna magija

Neki od znakova da ste pod urokom:
Nemogućnost uspostave ljubavne ili poslovne veze, bračne svađe, neplodnost
Naglo napuštanje od strane partnera, neobjašnjivi prekid veze ili braka
Dugi niz nesretnih događanja
Prečeste glavobolje, čudni bolovi
Učestale noćne more
Neobične okolnosti u kojima se odjednom nađete i koje se ponavljaju
Povlačenje od svih i svega

Načini skidanja uroka:

Jedan od najefikasnijih načina je molitva za ljubav, zdravlje, financije ili bilo što drugo. Zatim, Skidanje uroka jajetom, koncem, skidanje uroka uz pomoć vidovnjaka, skidanje uroka svijećom ili svetom vodom ili skidanje uroka na daljinu koje se još zove ritualno skidanje uroka.
Preko tarota, često besplatno, tarot majstori vam mogu otkriti da li imate ili nemate crnu magiju na sebi. Ipak je preporuka direktni kontakt uživo ili telefonski da bi se uspostavila energetska veza između vas i osobe koja je u stanju skinuti urok s vas ili sa nekoga vama bliskog.
U Islamu, hodža pravi zapise i na taj način vas oslobađa od zlih sila. Ak ste u nedoumici, ako vam se događa nešto čudno što smatrate neobičnim, provjerite s nama. Spriječite na vrijeme neželjene okolnosti i događaje u vađem životu i životima onih koje volite.

Možete pročitati još na portalu:

Vidovitost.net