TAROT BESPLATNI ODGOVORI

Besplatni odgovori – Vrijeme u tarotu

besplatno tumačenje tarot

Kada će i kako nešto biti jedno je od najzahtjevnijih pitanja koja na tarot majstora stavljaju veliku odgovornost u smislu da kroz karte ne nagađa vrijeme već da kroz numerološku analizu preko datuma rođenja osobe koja postavlja pitanje pruži što približniji vremenski okvir nekog događanja, točnije, da što preciznije odgovori na pitanje. Jedino je usud, točnije, dan rođenja i smrti nepromjenjiv, tako da svako drugo proricanje vremena može da bude samo okvirno, približno, a ne može biti kroz datum, pogotovo ne kroz sat kad će se nešto zbiti. Zašto je tako? Zato što je vrijeme karmički, promjenjivi pojam, zato što od naših akcija, reakcija ili često našeg nedjelovanja ovisi kada će se nešto dogoditi. Vrijeme je apstraktan pojam u tome smislu i bitno je znati da smo mi ti koji svjesno ili nesvjesno utječemo na dane i datume određenih događanja za koja pitamo.

Primjer besplatnog tarota

Ako vam je kroz tumačenje rečeno da ćete imati susret s određenom osobom za par dana, tako će i biti, ali…Ako vi otputujete nekamo ili ste spriječeni životnim okolnostima neke vrste, tada se, naravno, taj susret neće niti dogoditi kada je i kako pokazano bilo u kartama. Vrijeme je rastezljiv pojam, pa je tarot majstor dužan da svakome ponaosob objasni gore navedeno, a to je najlakše učiniti kroz neki primjer.

Inače često dolazi do zabune u pogledu vremena kod pitaoca u smislu da kad mu se protumači vrijeme, osoba očekuje da točno protumačeno vrijeme bude, bez obzira na životne okolnosti koje i te kako mogu promijeniti to vrijeme kao i sama osoba svojim ponašanjem u pogledu događaja koji očekuje.
Ukratko, kada će se dogoditi nešto, može se tumačiti okvirno ili približno, ali nikako točno i precizno putem tarota ili bilo koje druge tehnike proricanja. Besplatni tarot savjet nikada nije na odmet od tarot majstora nego je poželjan.

“Dio našeg vremena nam ukradu, dio izmame od nas, a dio koji ostaje neprimjetno se izgubi.”

Seneka