ŠTO JE SUDBINA

KOJA JE VAŠA SUDBINA

MOŽETE LI MIJENJATI SUDBINU?

Što je sudbina? Da li su vam zatajsudbina proricanjeili da sudbinu možete mijenjati? I da li znate što je sudbina? Možda vam se dogadjaju stvari koje ne želite, a ne znate kako da ih promijenite i to zovete svojom sudbinom. Ili ste pasivna osoba koja sve što joj se dogodi zove sudbinom. Puštanje da nas život nosi kako se i dogadja dopuštamo da nam to bude sudbina. Ako ste ostali bez voljene osobe, smatrate li da je to vaša sudbina? Ili ako nemate dovoljno novca za život? Ili ako vam se dogadjaju čudne stvari, negativne stvari koje ne znate objasniti, a straše vas? Opredijelite se da sami stvarate svoju sudbinu. Ne miješajte sudbinu sa usudom ili karmom. Usud je utvrđeni datum rodjenja i smrti. Karma je zakon uzroka i posljedice, najkraće rečeno. Kako karma, tako se i sudbina može mijenjati. Usud-ne.

Sudbina jeste promjenjiva za one koji su otvoreni za promjene, ali ne i za one koji nemaju vjere, koji žive u u uvjerenju kako im je nešto “suđeno” te provode život u zatvoru vlastitih krivih uvjerenja i na koncu, nesretni su ili stalno ii svako malo. Povjerenje u sve novo i nepoznato drži nas ne mjestu i ne vodi nigdje te tako sami pečatite svoju sudbinu. Na strani onih koji su spremni za povjerenje i oprobavanje nepoznatog je uvijek ljepše i bolje.

Upitajte naše vidovnjake i tarot majstore za smjernice i savjete iz tarota, vidovnjaštva te magije. Često su nam odgovori ispred nosa, ali mi gledamo na drugu stranu i živimo istim životom i istim načinom iz dana u dan. Tako ćemo teško ili nikako dosegnuti sreću, oo što želimo, što nam duša želi.

Doznajte svoju sudbinu!