BESPLATNI LJUBAVNI TAROT

Ljubavni tarot besplatno tumačenje

ljubavni tarot besplatni

Carica-Velika arkana-broj: 3

Tarot karta carica predstavlja majčinstvo, obilje, intuiciju, a na ljubavnom polju ta karta je duboka senzualnost, sjedinjenje u ljubavi, čisti osjećaji kada ste u ljubavnom odnosu ili kada ste sami, a zaljubljeni. Ova karta pogoduje posebno solo osobama, jer kad se otvori najavljuje promjene, ulazak nekog novog u život, vezu ili brak. Upućuje na otvorenost, i povjerenje kada vam se pruži prilika da s nekim započnete novi odnos, jer je simbol čiste i iskrene ljubavi. Praćeni strahom koji nosimo iz prošlih odnosa, veza, brakova, često nam se događa da previše procjenjujemo, previše zahtijevamo, previše smo nepovjerljivi te tako propustimo dati sebi i nekome drugome da nam donese u život ljubav i sreću. Tarot karta carica poručuje na već spomenuto povjerenje i otvorenost, ali i mudrost pri tome. Tumačenje tarot karte Carica ili Kraljica isto tako nosi važnu poruku kroz gatanje o intuiciji: slušati unutarnji glas, ne samo razum koji uvijek traži argumente za i protiv. Intuicija je ono što nas vodi do ljubavi i sreće, razum sigurno ne. Besplatni tarot savjet nije na odmet koji vam ova karta daje. Carica u poveznici s drugim kartama može imati i još snažnije i dublje značenje ako vam se dogodi da vam se otvore karte koje su u dobroj kombinaciji i poveznici s njom, a to često biva baš uz ovu tarot kartu.

ljubav tarot

Kada bi u jednu rečenicu saželi njezino značenje, glasilo bi: Prepustite se prilikama koje vam se otvaraju i zaboravite na trenutak razloge za i protiv te uživajte u životu, jer oni koji ništa ne riskiraju, ništa ne dobivaju.

Ova karta spada u karte Velike arkane te se time naglašava njezina moć i mistika, dubina poruke koju nosi onima kojima se otvori na određenom položaju s ostalim kartama. Otkriva, kao i sve karte Velike arkane, ono čega nismo svjesni, podsvjesno, previđeno, zaboravljeno i potisnuto. Potiče da se okrenemo glasu duše, a da smanjimo doživljaj za glas razuma prema ljubavnom tarotu gledano.