PRORICANJE SUDBINE

Proricanje sudbine

proricanje.sudbina.org

Proricanje sudbine je božanski dar dan rijetkima,a mnogi ga zlorabe.
Misterija oduvijek privlači smrtne ljude: u misteriji i magiji
traže odgovore i rješenja za svakodnevne probleme i boljke
koje im razum ne može ponuditi svojom prostom logikom.

Ponekad sve što nam ostaje jeste nada: bez argumenata, bez realnog oslonca, ostaje samo nada u teškim trenucima. Pitamo se da li je to naša sudbina kada više ne znamo kako i kamo i kome dalje. Obično u takvim životnim periodima zaboravljamo da skoro sve što doživljavamo jeste proizišlo iz nečega što smo sami uradili ili dopustili da bude, da je sve rezultat naše aktivnosti ili neaktivnosti.

I teško nam je to priznati skoro uvijek.Tražimo krivce u drugima, osobito brzo okrivimo baš one koje volimo, do kojih nam je stalo i time isključujemo svoju odgovornost. A što više okrivljujemo to se bol naš pojačava i tuga i naše bioenergetsko polje zrači negativno i biva sve gore. No bitno je optužiti nekoga, jer nam uloga žrtve, priznali ili ne, odgovara.

Ni jedna situacija nije bezizlazna, ni jedan problem nije nerješiv, ništa nije zauvijek, ništa nije samo crno… I nizašto što vam se događa nije samo jedna strana odgovorna.

Kriva je sudbina! Zar jeste?

Za razgovor na bilo koju temu, za bilo koje pitanje, stojimo vam na raspolaganju svakodnevno. Većina bitnih odgovora ne nalazi se u svakodnevnici već tamo gdje najčešće zaboravimo tražiti. Tarot je doista moćna i magična sila koja vam može dati odgovore, usmjeriti vas, baciti svjetlo na ono pred čim zatvarate oči, otkriti tajne koje će vam ustvari biti odgovor zašto se nešto događa, što će se dogoditi, što vam je činiti i kako. Kroz stoljeća su vidovnjaci, proroci, gatari i vračari proganjani, mučeni i

ubijani jer su posjedovali božansku iskru rijetku,stranu i zastrašujuću
većini ostalih ljudi.Poznato je da neznanje izaziva strah,a strah
glupost mami, a iz gluposti nam svako zlo hoće doći.
Onaj tko za istinom žudi potražit će odgovore u magiji kad shvti
da mu ih reaalnost svagdašnjice ne daje.
Gatanje u šalicu kave,rune,tarot karte,svijeću,kristalnu kuglu,visak
ili nešto treće,posve svjedno što je ako je onaj koji gata i proriče
ispunjen božanskim darom divinacije.
Tko doista traži zavirit će u svaki zakutak i pronaći!

i!