Ljubavna sudbina i ljubavna karma

Što je ljubavna sudbina i ljubavna karma – pitanje koje se najčešće postavlja tarot majstorima.

Ljubavna sudbina je vjerovanje da je naša ljubavna veza predodređena i da je unaprijed određena kako bi se dogodila. Srodne duše se susreću i razvijaju duboku emocionalnu vezu. Vjeruje se da je ljubavna sudbina neizbježna, dok drugi vjeruju da se ljubavna sudbina može promijeniti svojim djelovanjem i odlukama. Da, može se promijeniti ako prethodno saznate što vam je točno sudbina u ljubavi. No ako ne znate, kako možete promijeniti ono što ne znate?
Tarot vam točno može odgovoriti koja je vaša ljubavna sudbina i objasniti razliku izeđu pogrešnih uvjerenja i stvarnih činjenica. Tumačenja iz karata su su precizna i jasna.

ljubavna sudbina i karma

Ljubavna karma je vjerovanje da naše postupke i odluke u ljubavi imaju posljedice u budućnosti. Točnije, ono što dajemo u ljubavi, također nam se vraća. Ako sajemo iskreno ljubav prema drugima, takvi će se postupci manifestirati kao sretne i ispunjene ljubavne veze. S druge strane, negativne postupke poput varanja ili povređivanja drugih mogu rezultirati negativnim iskustvima i nesrećom u ljubavnim odnosima koje kasnije susrećemo. Ljubavna karma potiče nas na preuzimanje odgovornosti za svoje ponašanje, jer karma uvijek uzvraća…