Anđeoska poruka za ljubav 2019

2019 godina u koju smo zakoračili sa sudbinske strane šalje svima koji vole i koji su voljeni, koji vole i koji nisu još voljeni, anđeosku poruku:

Ovo je godina opraštanja u ljubavnim odnosima, godina pomirenja i ispunjenih ljubavnih očekivanja za one koji će smoći snage da oproste čak i kada su duboko povrijeđeni od strane voljene osobe. Osobito onima najponosnijima koji teško opraštaju ova poruka je od velikog značaja kao i onima s izgubljenom vjerom u ljubav.

Poruka dobiva svoj smisao tek kada u njoj vidimo ono nenapisano, a to je da će oprost donijeti višestruku ljubavnu dobit onima koji ga pruže. Dogodit će se čudo nakon oprosta, čudo u koje je teško povjerovati dok vam se ne ostvari, ne dogodi, a dogodit će vam se tek kada oprostite i ono za što smatrate da je neoprostivo. Pokušajem ne gubite ništa, a dobiti će te mnogo.

Anđeoska poruka nikada nije bila snažnija i nikad, možda, teža, za mnoge ljude. Jer u ljubavi smo na prvu spremni osuditi, a na zadnju oprostiti.

Ljubavna sudbina nije u rukama nepredviđenih okolnosti već u vašim: kako reagirate, kako dajete i uzimate, kako ne opraštate ili opraštate-tako vam se to kad tad vrati.

Ne zanemarite anđeosku poruku o oprostu koja je ove godine posebno istaknuta. Ne okrećite glavu od nje-dogodit će vam se čudo u ljubavi.