Koja je vaša tarot karta

Životna tarot karta

Vaša životna tarot karta oslikva glavne crte vašeg karaktera, raspoloženja, događaja u životu. Otkriva energiju s kojom ste rođeni i također pokazuje koja je vaša misija u ovom životu, s čime raspolažete, što možete pružiti, izgubiti, za što ste sve sposobni, a za što ne. Kada tumačimo tarot ne pokazuje se kao odgovor vaša životna tarot karta i to se dakle ne odnosi na pitanja koja postavljate, jer se posebno računa i dolazi do nje. Sami možete izračunati i sasvim besplatno otkriti svoju životnu kartu.

Većina ljudi imat će samo dvije karte gledano po datumu rođenja karte, međutim, jedini broj koji je iznimka je broj 19.
Ako je vaša prva karta 19, vaša druga karta po rođenju bit će 10, koju još treba pojednostaviti na jednoznamenkastu vrijednost: 1 + 0 = 1, Čarobnjak. To rezultira s tri rodne karte.

Kako izračunati svoju Tarot kartu?

Jednostavan način je sljedeći:

Prvo gledate vaš rođendan u četiri grupe od po dva broja.
Primjer: 10 + 4 + 20 + 00 = 34

3+4 = 7: Kočija ili Kola – prva karta

7 = 1 + 6= 16: Kula ili Toranj koji se ruši je druga karta karta

Ako je zbroj troznamenkasti broj, prve dvije znamenke dodajte s trećom znamenkom. Ovo vam je prva tarot karta,a na jednoznamenkastu vrijednost ćete dobiti drugu kartu.

No postoji i drugi načini koji neki tarot majstori zagovaraju, a to je da po intuiciji izaberete svoju tarot kartu nakon što dobro promiješate špil i zatvorenih očiju izaberete jednu kartu.
Treći način je da se gleda po mjesecu rođenja, točnije, samo po danu rođenja u mjesecu te se tako po broju na koji dan ste rođeni određuje vaša životna karta.

Više načina no prvi je ipak najtočniji i najpouzdaniji, dakle, kalkulacija, izračunavanje po točnom datumu rođenja dobija se vaša životna tarot karta.