O sudbini i ljubavi

O LJUBAVI I SUDBINI

Još je u antičko doba rečeno: Neke događaje ne možete izbjeći; neke ljude morate sresti; neka iskustva morate doživjeti. 

Međutim, kad vam se dogodi ono što niste očekivali, na primjer: zaljubite se u oženjenog muškarca / udatu ženu, naglo vas ostavi partner /partnerica, odjednom se osoba za koju ste mislili da je dobro poznajete ponaša kao neko treće lice, stranac, i tako dalje…

Osobito u nesreći, najspremniji smo takva događanja pripisivati sudbini i misliti kako smo prokleti, kako nam sudbina nije naklonjena. No je li to baš tako? Najčešće se pogubimo u teškim, nesretnim okolnostima te zaboravimo potražiti uzroke događanja na pravom mjestu, umjesto toga ih tražimo tamo gdje nam odgovara. Bol se hrani bolom, pa se tako jedni stavljaju u ulogu žrtve, a drugi opet postanu ljutiti i frustrirani tražeći krivca na sve strane.

Možda je najbolje dati jednostavan primjer jedne od mnogih ženskih osoba koje se zavaravaju o tome što je ljubavna sudbina:

Žena, 39 godina. U vezi je s muškarcem koji je kao i ona slobodan. On  je bez prestanka vrijeđa, ponižava, ima i druge žene, svako malo je ostavi, pa se vraća, ali ona ga ne ostavlja jer ga voli. Vjeruje da je on njezina sudbina. 

Ne, ovdje nije riječ o sudbini, to je posve očito. A očito je da je problem ne samo u njoj i njezinom podnošenju takvog ponašanja već i u njemu. Stvari su jasne. Ili se tako čini?

Mnogi su razlozi trajanja ovakvih veza: od slučajnih, psiholoških pa sve do crne magije.

Drugi primjer je također žena gdje jeste u pitanju ljubavna sudbina:

Žena, 45 godina i muškarac 52, oboje u braku i strasno se vole već godinama bez obzira na njihove bračne statuse. Nisu se vidjeli već godinama i nemaju ni plana da se vide, ali ljubav nikako da prođe. Sreli su se kad su već bili u braku. Svako malo njihovi putovi se nekako ukrste na kratko i to je sve. Samo sanjaju jedno o drugom, ali niti jedno ni drugo neće da naruše brakove zbog djece. I tako nekako će i ostati. Sudbina.

Često osobe koje su dugo bez partnera/partnerice nazivaju svoje stanje sudbinom što doista može i ne mora biti istina, ali isto tako može biti daleko od bilo kakvog sudbinskog značenja.

Ako ste za nekoga sudbinski vezani možete to intuitivno osjetiti. Srodne duše se prepoznaju, osjećaju bez obzira jesu li zajedno ili ne. Sudbina je često i sreća i nesreća, ali nemojte miješati slučajnost i sudbinu, ono što je vaše ili nečije ponašanje uzrokovalo ne zovite sudbinom ako ne znate razliku između sudbine i karme gdje uvijek dolazi do zabuna. Sudbina je utvrđena, karma ima krila.

Tarot je prastari medij sagledavanje sadašnjosti i budućnosti koji vam u vrlo kratkom roku može razjasniti da li ste u sudbinskoj situaciji ili je posrijedi nešto drugo. Ne ustručavajte se pitati naše tarot majstore. Odgovor ćete dobiti odmah.