Tarot otvaranje dvije karte

 

Tarot otvaranje dvije karte ukazuje na kratka pitanja, ali i na duboki uvid tarot majstora pri čitanju. Posebna pažnja se obraća na dvije otvorene karte, jer nema širine, nema većeg broja karata da bi se povezivalo i kombiniralo. Otvorene dvije tarot karte su zapravo razotkrivanje.
Ravnoteža koja je potrebna svakome u jednom trenutku života koji je postao upitan, nesređen ili jednostavno nerazumljiv može biti otkrivena na neočekivan način i time vam pokazati što i kako činiti da bi je dosegli.

Razumijevanje različitih životnih ciklusa jeste ono što je najpotrebnije pri tumačenju ove dvije karte. Mnoge stvari nisu onakve kakve se čine na prvi pogled i to se događa često.
Primjer je prekid ljubavne veze. Vi možete biti uvjereni da ste završili vezu, ali ono što je zapravo pokazatelj da li je to stvarno tako je:
1. Je li završena emotivna strana veze
2. Jesu li zakrčeni svi putovi za obnovu – budućnost

sudbina.org   sudbina.org

Osmica mačeva
Jedan od načina da otkrijete svoje probleme s razumijevanjem nekog stanja je da pitate da vam se otvore dvije karte u tumačenju.
Osmice mačeva je ograničenje – biti zarobljeni u ograničavajućoj situaciji. Ne vidjeti izlaz i ostati u tome stanju ako se ne potrudite dobiti odgovor za izlaz. Na slici vidite simbol koji pokazuje osobu okruženu s osam mačeva, svezanih ruku i očiju. To dovoljno govori u kakvom stanju se nalazite.

Što nam govori Četvorka štapova?

Priznavanjem situacije otkrivate put jedinstva, to jest – saznanje da postoji velika mogućnost da svoju situaciju razriješite povoljno. Da se oslobodite neželjenog stanja. Predstavlja nove početke s cjelovitim brojem 4 na vrhu, a može značiti potpuno oslobođenje od onoga što vas muči.

Ovako se rješavaju mnogi sukobi osobito u vezama i brakovima, ali i u poslovnom okruženju.
Zaključak:
Osmica mačeva ukazuje na problem, razotkriva ga, a Četvorka štapova daje savjet i rasplet koji vam je potreban u nekoj životnoj situaciji. Ova kombinacija je snažna i pokretačka samim time što je glavno obilježje – otkrivenje – razrješenje.